Revision för bostadsrättsförening

Behöver ni hjälp av en auktoriserad revisor till er brf i Stockholm? Add & Subtract tillhandahåller sedan många år olika lösningar på granskningsuppdrag för bostadsrättsföreningar. 
Vår roll är att granska föreningen. Granskningen omfattar flera punkter men främst siffergranskning och förvaltningskontroll.

 

Varför välja Add & Subtract för revision av BRF?

Att välja Add & Subtract som föreningens revisor ger inte bara en trygghet, utan även en kvalitetsstämpel som kan användas gentemot banker, föreningsmedlemmar och leverantörer.

 

Skicka offertförfrågan

Kontakta oss

Vi finns här för att hjälpa dig att svara på dina frågor och funderingar och ser fram emot att höra från dig. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter enligt GDPR.

  ADD & subtract erbjuder mer än bara redovisning

  Företag eller privat - Add & Subtract erbjuder kvalificerad skatteplanering och rådgivning

  Skatteplanering

  Skattesystemet förändras ständigt. Add&Subtract erbjuder kvalificerad skatteplanering och rådgivning – både vad gäller företagsbeskattning och privat.

  Add & Subtract har bred kunskap och lång erfarenhet av redovisning och bokföring

  Redovisning & Bokföring

  Hos oss får du kompetent hjälp med redovisning, ekonomistyrning, bokföring, skattedeklaration, företagsanalys och frågor rörande bolagsverk.

  Vår revisor kan hjälpa dig utveckla ditt företag och din affärsidé - Add & Subtract

  Revision

  Vi kan tillhandahålla en godkänd och auktoriserad revisor som fungerar som samtalspartner och hjälper dig att utveckla ditt företag och affärsidé på lång sikt.

  Add & Subtract erbjuder löneadministration, vilket innebär hjälp med löpande löneredovisningar, löneutbetalningar, pensionsförsäkringar, kontrolluppgifter m.m.

  Löneadministration

  Lönehantering kräver kunskap i olika kollektivavtal och avtalsrätt. Vi hjälper dig med löpande löneredovisningar, löneutbetalningar, pensionsförsäkringar, kontrolluppgifter och annat som rör löner.

  Add & Subtract hjälper dig med företagsanalys och lönsamhetsanalys

  Företagsanalys & Finansiering

  Vi tar fram rutiner som underlättar arbetet med företagets ekonomi på många plan. Vi ger förslag på lösningar för bättre likviditet och högre avkastning och skapar underlag för bättre beslutsfattande.

  Add & Subtract tar hand om hela processen vid likvidering av bolag

  Likvidation

  Vi tar hand om hela processen när bolag ska likvideras. Vi sköter kommunikation med aktieägarna, avveckling av tillgångar och skulder, upprättandet dokumentation och slutredovisning.

  Add & Subtract kan hjälpa till med familjeföretagets alla ekonomiska frågor

  Familjeföretag

  Behöver ni hjälp med ekonomiska frågor i familjeföretag? Vi kan hjälpa till i företagets alla olika skeden – vid bildandet, frågor om delägarskap, omstrukturering, fusioner, försäljning, avveckling och mycket mer..

  Add & Subtract hjälper dig med redovisning för ditt nystartade företag

  Startup

  Som ny företagare är det ofta svårt att själv ha koll på hur bokföring och olika skatter ska hanteras. Siktar du på snabb tillväxt är det bättre att låta oss ta hand om det och själv fokusera på din affärsidé.

  Add&Subtract erbjuder paketlösningar för ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar.

  Brf

  Behöver ni hjälp av en auktoriserad revisor till er brf i Stockholm? Låt Add & Subtract sköta föreningens revision – en trygghet för både styrelsen och medlemmarna.