ADD & SUBTRACT

Bokföring

En sammanställning av inkomster och utgifter för ett aktiebolag, handelsbolag, ekonomisk förening eller enskild firma kallas för bokföring. Bokföring handlar inte bara om att ha koll på ekonomin – det är också en lagstadgad skyldighet som alla juridiska personer behöver följa. Som företagare är det därför viktigt att fakturor, utlägg och andra ekonomiska händelser bokförs korrekt.

På Add & Subtract arbetar redovisningskonsulter och auktoriserade redovisningskonsulter som genom personlig rådgivning hjälper dig med din bokföring. Vi är stolta medlemmar i FAR och Srf Konsulterna, vilket bland annat säkerställer att vi har rätt kompetens och stor kunskap inom bokföringsmetoder, skatter och lagar. Våra kontor finns i Skokloster och centrala Stockholm, men vi har möjlighet att hjälpa dig med ekonomin oavsett vilken ort du befinner dig på.

Hjälp med bokföring?

Bokföring är en viktig men ofta administrativt tung del av företagandet. Det är tidskrävande, krångligt och kan bli dyrt om man missar viktiga datum eller inbetalningar. Att ta hjälp av en professionell redovisningsbyrå är därför ett effektivt sätt att säkerställa att bokföringen håller en hög kvalitet, samtidigt som man frigör värdefull tid för sig själv.

Med oss får du en trygg och kunnig partner inom bokföring, som ser till att rapporteringen av verksamhetens ekonomi följer bokföringslagen och att du får en god överblick över intäkter och kostnader.

Ett axplock av de tjänster vi erbjuder:

+ Bokslut

+ Löneadministration

+ Förenklad årsbokslut

+ Årsredovisning

+ Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar

+ Internationell bokföring

+ Ekonomistyrning

Mer om löneadministration Mer om Ekonomisk förvaltning för brf Mer Internationell bokföring
Vi erbjuder hjälp med revision och bokslutsrapport - Add & Subtract

TA HJÄLP AV BOKFÖRINGSBYRÅ I STOCKHOLM

Vi finns här för att hjälpa dig att svara på dina frågor och funderingar och ser fram emot att höra från dig. Fyll i formuläret bredvid så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt genom att klicka på knappen nedan.

Ring oss