ADD & SUBTRACT HJÄLPER DIG MED

Bokföring

En sammanställning av inkomster och utgifter för ett aktiebolag, handelsbolag, ekonomisk förening eller enskild firma kallas för bokföring. Bokföring handlar inte bara om att ha koll på ekonomin – det är också en lagstadgad skyldighet som alla juridiska personer behöver följa. Som företagare är det därför viktigt att fakturor, utlägg och andra ekonomiska händelser bokförs korrekt.

På Add & Subtract arbetar redovisningskonsulter och auktoriserade redovisningskonsulter som genom personlig rådgivning hjälper dig med din bokföring. Vi är stolta medlemmar i FAR och Srf Konsulterna, vilket bland annat säkerställer att vi har rätt kompetens och stor kunskap inom bokföringsmetoder, skatter och lagar. Våra kontor finns i Skokloster och centrala Stockholm, men vi har möjlighet att hjälpa dig med ekonomin oavsett vilken ort du befinner dig på.

Hjälp med bokföring?

Bokföring är en viktig men ofta administrativt tung del av företagandet. Det är tidskrävande, krångligt och kan bli dyrt om man missar viktiga datum eller inbetalningar. Att ta hjälp av en professionell redovisningsbyrå är därför ett effektivt sätt att säkerställa att bokföringen håller en hög kvalitet, samtidigt som man frigör värdefull tid för sig själv.

Med oss får du en trygg och kunnig partner inom bokföring, som ser till att rapporteringen av verksamhetens ekonomi följer bokföringslagen och att du får en god överblick över intäkter och kostnader.

Ett axplock av de tjänster vi erbjuder:

Bokslut
Löneadministration
Förenklad årsbokslut
Årsredovisning
Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar
Internationell bokföring
Ekonomistyrning

Mer om löneadministration Mer om Ekonomisk förvaltning för brf Mer om Internationell bokföring

Ta hjälp av en bokföringsbyrå i Stockholm

Vi finns här för att hjälpa dig att svara på dina frågor och funderingar och ser fram emot att höra från dig. Fyll i formuläret bredvid så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt genom att klicka på knappen nedan.

Ring oss

Kontakta oss

Vi finns här för att hjälpa dig att svara på dina frågor och funderingar och ser fram emot att höra från dig. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

  Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter enligt GDPR.

  ADD & subtract erbjuder mer än bara redovisning

  Företag eller privat - Add & Subtract erbjuder kvalificerad skatteplanering och rådgivning

  Skatteplanering

  Skattesystemet förändras ständigt. Add&Subtract erbjuder kvalificerad skatteplanering och rådgivning – både vad gäller företagsbeskattning och privat.

  Add & Subtract har bred kunskap och lång erfarenhet av redovisning och bokföring

  Redovisning & Bokföring

  Hos oss får du kompetent hjälp med redovisning, ekonomistyrning, bokföring, skattedeklaration, företagsanalys och frågor rörande bolagsverk.

  Vår revisor kan hjälpa dig utveckla ditt företag och din affärsidé - Add & Subtract

  Revision

  Vi kan tillhandahålla en godkänd och auktoriserad revisor som fungerar som samtalspartner och hjälper dig att utveckla ditt företag och affärsidé på lång sikt.

  Add & Subtract erbjuder löneadministration, vilket innebär hjälp med löpande löneredovisningar, löneutbetalningar, pensionsförsäkringar, kontrolluppgifter m.m.

  Löneadministration

  Lönehantering kräver kunskap i olika kollektivavtal och avtalsrätt. Vi hjälper dig med löpande löneredovisningar, löneutbetalningar, pensionsförsäkringar, kontrolluppgifter och annat som rör löner.

  Add & Subtract hjälper dig med företagsanalys och lönsamhetsanalys

  Företagsanalys & Finansiering

  Vi tar fram rutiner som underlättar arbetet med företagets ekonomi på många plan. Vi ger förslag på lösningar för bättre likviditet och högre avkastning och skapar underlag för bättre beslutsfattande.

  Add & Subtract tar hand om hela processen vid likvidering av bolag

  Likvidation

  Vi tar hand om hela processen när bolag ska likvideras. Vi sköter kommunikation med aktieägarna, avveckling av tillgångar och skulder, upprättandet dokumentation och slutredovisning.

  Add & Subtract kan hjälpa till med familjeföretagets alla ekonomiska frågor

  Familjeföretag

  Behöver ni hjälp med ekonomiska frågor i familjeföretag? Vi kan hjälpa till i företagets alla olika skeden – vid bildandet, frågor om delägarskap, omstrukturering, fusioner, försäljning, avveckling och mycket mer..

  Add & Subtract hjälper dig med redovisning för ditt nystartade företag

  Startup

  Som ny företagare är det ofta svårt att själv ha koll på hur bokföring och olika skatter ska hanteras. Siktar du på snabb tillväxt är det bättre att låta oss ta hand om det och själv fokusera på din affärsidé.

  Add&Subtract erbjuder paketlösningar för ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar.

  Brf

  Behöver ni hjälp av en auktoriserad revisor till er brf i Stockholm? Låt Add & Subtract sköta föreningens revision – en trygghet för både styrelsen och medlemmarna.