Alla godkända vid senaste Auktorisationsexamen Lön

Under november månad har 31 personer genomfört Auktorisationsexamen Lön och vi kan glädjande konstatera ett historiskt resultat eftersom samtliga 31 fått godkänt. Stort grattis till er som deltog denna gång.

– Vi har analyserats extra noggrant vid rättelsearbetet denna gång eftersom det är så ovanligt att alla fått godkänt resultat. Förutsättningarna är desamma vid varje tillfälle och under de sex år som examen har genomförts har det aldrig varit 100% som klarat sig. Det var särskilt på beräkningsdelen som de bästa resultaten visade sig, säger Zennie Sjölund, branschansvarig Lön hos Srf konsulterna.

Den som gått en YH-utbildning inom lön i kombination med 3 års erfarenhet i yrket eller om man har minst 6 års yrkeserfarenhet kan söka auktorisation. Titeln Srf Auktoriserad Lönekonsult® är en kvalitetsstämpel för alla som gör löner. Du kan vara verksam på en redovisnings-eller lönebyrå och du kan också vara verksam inhouse på en löneavdelning.

– Intresset för auktorisation inom lön ökar stadigt. Vi brukar erbjuda fyra examenstillfällen per år och tre tillfällen att kunna delta på auktorisationsdagen där man får sitt certifikat, säger Helena Ledensjö som är ansvarig för Auktorisationsexamen och Auktorisationsdagen hos Srf konsulterna.

Ännu ett stort grattis till er som klarat examen och grattis till branschen som får ännu fler verksamma stjärnor som kvalitetssäkrar den viktiga löneprocessen. Vi ser nu fram emot auktorisationsdagen den 19 december, då bland annat dessa 31 kan få ta emot sina certifikat som Srf Auktoriserade Lönekonsulter®.

Inlägget Alla godkända vid senaste Auktorisationsexamen Lön dök först upp på Srf konsulterna.

Source: srfkonsult.se