Så tyckte deltagarna om Srf dagarna 2019

Vi träffade tusentals verksamma i branschen under våra välbesökta aktiviteter vid årets upplaga av Srf dagarna och mässan Ekonomi & Företag, som varje höst sedan 2011 fram till i år genomförts parallellt på Kistamässan norr om Stockholm. Bland dem vi träffar där ser vi både medlemmar och andra verksamma i branschen samt småföretagare som också är intresserade av allt som händer och erbjuds under dessa innehållsrika dagar. Vi är mycket stolta över att deltagarna, även i år, ger oss fina betyg för genomförandet.

Självklart vill vi veta hur alla de som var på plats upplevde våra branschdagar och en enkät har även i år gått ut till alla de som deltog. Enkätresultatet visar att hela 94 % av deltagarna ger oss betyget Bra och Mycket bra, varav 32 % tycker att genomförandet var Mycket bra. Upplägget att genomföra Srf dagarna under samma tak som mässan Eget Företag visar sig fortfarande vara ett vinnande koncept där 95 % av deltagarna tycker att det är bra och mycket bra att vi kör dessa parallellt, varav hela 54 % ger betyget Mycket bra.

Den årliga branschfesten, Srf Kongressmiddag, samlade nära 400 middagsgäster. Middagens betyg landade i att 85 % tyckte att den var Bra eller Mycket bra, varav hela 48 % gav betyget Mycket bra. Både underhållning, middag och dryck fick fina lovord i kommentarsfältet. ”Bästa hittills!!” ”Grymt band!” ”Fint arrangerat, god mat!” var några av kommentarerna. En del middagsgäster uppskattar också att inte det är så långa tal i våra egna inslag under middagen utan att låta fokus vara på att ha roligt tillsammans.

Det kommer också in förbättringsförslag, vilket är otroligt viktigt i vårt arbete framåt. Dels för att fortsätta vara bra på det vi gör och till och med kunna bli ännu bättre. Vi jobbar hårt med innehåll, paketering och planering av dessa dagar med målet att ge deltagarna mesta möjliga värde för pengarna. Ju bättre ni är på att tala om vad ni vill ha eller inte vill ha desto bättre blir vi på att leverera.

Srf konsulterna är också huvudsponsor på mässan Ekonomi & Företag, som är Sveriges största branschmässa, vilket ger oss möjlighet att påverka även mässans fokusområden. Mässans program lyfte ordentligt i år och redan första mässdagen kunde man konstatera ett besökarrekord med hela 2 122 mässbesökare, vilket märktes tydligt för alla oss som var på plats.

Kort sammanfattning av Srf konsulternas forum och seminarier dessa dagar:

  • 521 deltagare på mässeminariet ”Högaktuellt inom redovisning” = fullsatt (salen erbjuder 500 sittplatser)
  • 212 bokade till ”Srf Branschforum Redovisning” = fullbokat och vi fick sätta in extra stolar!
  • Mässeminariet ”Karriär inom redovisning” i Speakers corner var fyllt till bredden första dagen och flera deltagare fick trängas i öppningen till lokalen.
  • ”Srf Branschforum Lön” slog rekord i antal deltagare i år – växer för varje år.
  • Fler välbesökta Srf seminarier var ”Högaktuellt inom lön”, ”Karriär inom Lön” och vårt extrainsatta mässeminarie ”Hållbart företagande och outsourcad ekonomihantering – så hänger det ihop”.

Inlägget Så tyckte deltagarna om Srf dagarna 2019 dök först upp på Srf konsulterna.

Source: srfkonsult.se