ADD & SUBTRACT HJÄLPER DIG MED

Skatteplanering och skatterådgivning

I Sverige finns det ett nära samband mellan bokföring och beskattning. Vi brukar även prata om den så kallade dubbelbeskattningsprincipen. Skatt är ett viktigt område som berör oss alla – såväl juridiska som fysiska personer. Vi tycker att det är viktigt med en sund skatteplanering och vi som revisions- och redovisningsbyrå är proaktiva i vårt förhållningssätt. Låt oss guida er igenom ett svårbegripligt område som förändras ständigt genom att hjälpa er med skatteplanering och rådgivning inom skattefrågor.

Vi kan bistå inom följande områden:

 • Moms & internationell moms
 • Skatterådgivning för fåmansaktieägare
 • Skatterådgivning för privatpersoner
 • Skatteplanering för aktiebolag, handelsbolag och enskilda näringsidkare
 • Skatterådgivning avseende exempelvis fusioner, fissioner och likvidationer

 

BKR INTERNATIONAL

Internationell expertis inom skattefrågor

Add & Subtract är en oberoende medlem av BKR International, en världsomspännande organisation av revisions- och affärsrådgivningsbyråer. Detta gör att vi även kan erbjuda experthjälp inom skattefrågor i ett stort antal olika länder världen runt. Kontakta gärna vår International Consultant Ann Petersen för mer information.

Maila vår International Consultant för mer info

Kontakta oss

Vi finns här för att hjälpa dig att svara på dina frågor och funderingar och ser fram emot att höra från dig. Fyll i formuläret bredvid så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt genom att klicka på knappen nedan.

  Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter enligt GDPR.

  BKR INTERNATIONAL

  Internationell expertis inom skattefrågor

  Add&Subtract är en oberoende medlem av BKR International, en världsomspännande organisation av revisions- och affärsrådgivningsbyråer. Detta gör att vi även kan erbjuda experthjälp inom skattefrågor i ett stort antal olika länder världen runt. Kontakta gärna vår International Consultant Ann Petersen för mer information.

  Maila vår International Consultant för mer info

  Kontakta oss

  Vi finns här för att hjälpa dig att svara på dina frågor och funderingar och ser fram emot att höra från dig. Fyll i formuläret bredvid så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt genom att klicka på knappen nedan.

   Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter enligt GDPR.

   ADD & subtract erbjuder mer än bara redovisning

   Företag eller privat - Add & Subtract erbjuder kvalificerad skatteplanering och rådgivning

   Skatteplanering

   Skattesystemet förändras ständigt. Add&Subtract erbjuder kvalificerad skatteplanering och rådgivning – både vad gäller företagsbeskattning och privat.

   Add & Subtract har bred kunskap och lång erfarenhet av redovisning och bokföring

   Redovisning & Bokföring

   Hos oss får du kompetent hjälp med redovisning, ekonomistyrning, bokföring, skattedeklaration, företagsanalys och frågor rörande bolagsverk.

   Vår revisor kan hjälpa dig utveckla ditt företag och din affärsidé - Add & Subtract

   Revision

   Vi kan tillhandahålla en godkänd och auktoriserad revisor som fungerar som samtalspartner och hjälper dig att utveckla ditt företag och affärsidé på lång sikt.

   Add & Subtract erbjuder löneadministration, vilket innebär hjälp med löpande löneredovisningar, löneutbetalningar, pensionsförsäkringar, kontrolluppgifter m.m.

   Löneadministration

   Lönehantering kräver kunskap i olika kollektivavtal och avtalsrätt. Vi hjälper dig med löpande löneredovisningar, löneutbetalningar, pensionsförsäkringar, kontrolluppgifter och annat som rör löner.

   Add & Subtract hjälper dig med företagsanalys och lönsamhetsanalys

   Företagsanalys & Finansiering

   Vi tar fram rutiner som underlättar arbetet med företagets ekonomi på många plan. Vi ger förslag på lösningar för bättre likviditet och högre avkastning och skapar underlag för bättre beslutsfattande.

   Add & Subtract tar hand om hela processen vid likvidering av bolag

   Likvidation

   Vi tar hand om hela processen när bolag ska likvideras. Vi sköter kommunikation med aktieägarna, avveckling av tillgångar och skulder, upprättandet dokumentation och slutredovisning.

   Add & Subtract kan hjälpa till med familjeföretagets alla ekonomiska frågor

   Familjeföretag

   Behöver ni hjälp med ekonomiska frågor i familjeföretag? Vi kan hjälpa till i företagets alla olika skeden – vid bildandet, frågor om delägarskap, omstrukturering, fusioner, försäljning, avveckling och mycket mer..

   Add & Subtract hjälper dig med redovisning för ditt nystartade företag

   Startup

   Som ny företagare är det ofta svårt att själv ha koll på hur bokföring och olika skatter ska hanteras. Siktar du på snabb tillväxt är det bättre att låta oss ta hand om det och själv fokusera på din affärsidé.

   Add&Subtract erbjuder paketlösningar för ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar.

   Brf

   Behöver ni hjälp av en auktoriserad revisor till er brf i Stockholm? Låt Add & Subtract sköta föreningens revision – en trygghet för både styrelsen och medlemmarna.